14 Aralık 2016 Çarşamba

Kadriye Baştürk Kaban Modelleri

Bayanların yaz ve kış kendilerine yarattıkları kombinler arasında yer alan kaban, kıyafet üzerine giyilen vücut hatlarını kapatırken, şık bir görüntüye kavuşmayı sağlayan kıyafettir.

            Her bayan özel ve güzel görünmek istediğinden www.kadriyebasturk.com sitesini inceleyerek kendi zevkine ve giyim tarzına uygun kaban modellerini bulabilmektedir. Kabanlar çabuk kırışma özelliği taşımayan kumaşlardan seçilmektedir. Yazın kullanılan kabanlarda astarsız modeller tercih edilirken, kışın astarlı ve kalın kumaşlar tercih edilmektedir. Kaban, uzun boyundan topuklara kadar bol kesimlerden veya belden oturtmalı diz altı kesimlerden oluşan model çeşitliliğine sahiptir.

            Özellikle kilo problemi olanların, hamilelerin ve rahatsızlığı olanların tercihleri, kemersiz ya da kesimi bol tutulan modeller olmaktadır. Fiziğine güvenen, giyimine ve şıklığına özen gösteren bayanlar daha dar kesim veya kemerli kaban modellerini tercih etmektedir. Kumaş konusunda hassas olan bayanlar sık yıkamaya elverişli, evde elde yıkama veya makinede yıkamaya elverişli modelleri tercih etmektedir. Yapılacak her seçim www.kadriyebasturk.com sitesinde ürünün özellikleri ve kullanım talimatı ile belirtildiğinden, detaylı ve titiz ayrıntılar incelenebilmektedir. Bu siteden seçim yaparken zamansızlıktan ve gezerken istenilen kaban bulunamadığından şikâyetçi olanlar kendileri için ne kadar yararlı ve faydalı olduğunu anladıklarından, çevrelerine de önermektedir.

            Beden tablosu ile kendi ölçülerine ve boyuna göre tercihler yaparak peşin ya da kredi kartı ile taksitlendirme seçeneklerini kullanabilmektedir. Ayrıca ürünün adrese gönderilmesi, uygun bulunmaması halinde belirtilen süre içinde iadesi mümkündür. İnternet ve teknoloji, her alanda olduğu gibi modanın yönlendirilmesinde de etkili olmaktadır. Sezonun son trendleri veya yeni kaban çeşitliliği buradan takip edilerek, her zaman şık ve gösterişli olabilmek mümkündür.


             Modayı insanlar kendileri yaratır ve yakıştırabildiği müddetçe ilerlemesine sebep olur. Her kıyafette olduğu gibi doğru seçimi yapılmış bir kaban de ilgi çekmeyi başarıp, insanların bu modeli tercih etmesine sebep olabilmektedir. Kıyafet üzerine giyilmesi ve tamamen vücudu kapatması, bayanların kendilerini daha güvenilir ve huzurlu hissetmelerine sebep olabilmektedir. Önden tamamen fermuarlı, düğmeli ya da çıt çıtlı seçenekleri olup, yaka kısmında da farklı seçimler göze çarpmaktadır. Özel gün ve geceler için, ya da günlük kullanım içinde ayrı kumaş cinsi ile üretilmiş kaban modellerini bulabilmek mümkündür

Kaban modelleri için tıklaınız. >> http://kadriyebasturk.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder